Om Topp Fotografi

Vores Team

Hvem er Kasper?

Kasper er uddannet på Aalborg Universitet som Medialog, hvor foto, video og praktisk forskning, har ført til en drøm om at blive professionel fotograf. Drømmen er opfyldt – og nu arbejder han på at være Danmarks Bedste Headshot Fotograf.

Hvem er Nanna?

Nanna er uddannet som Interaktionsdesigner ved Aalborg Universitet, og har sin egen grafiske afdeling Topp Grafik, som hun kører sideløbende, mens hun hjælper Topp Fotografi med SoMe, hjemmeside, regnskab og til tider står model for Kaspers fotoprojekter.

Målsætning

Personlig Fotograf

Topp Fotografi specialiserer sig i at være den mest behagelige og personlige fotograf kunderne har haft. Med en god personlig kontakt, får man skabt naturlige og skønne billeder, som alle kunder kan forholde sig til, og kan være glade for at se tilbage på.

“For mig handler det om den personlige kontakt, så folk kan mærke hvem mine kunder er, ved hjælp af de fotos jeg tager af dem.”
– Kasper Topp

Priser som ALLE er med på

Kvalitet og tid koster penge, men alle mennesker bør have råd til et professionelt billede af sig selv og sine kære.

Topp Fotografi giver dig derfor de bedst mulige priser, og vi garanterer du ikke går herfra med et dårligt produkt, eller et billede du føler, har kostet dig for dyrt.

Livshistorien

Starten af vores "voksenliv"

Dette skal kun læses, hvis du har lyst til at lære os at kende bagom studiet, som rigtige mennesker.

Vi blev gift meget unge i april 2011, i Aalborg. I 2012 fik vi vores førstefødte, vores datter Isla (udtales aila).

Vi er blevet uddannet med den samme bachelorgrad i medialogi, hvor vi har lært at samarbejde som par siden første dag på studiet, ved et tilfælde.

I 2015 fik vi vores yngste, Adam, mens vi tog vores kandidatgrader – stadig i Aalborg.

I årene efter uddannelse arbejdede Kasper som videnskabelig assistent på Aalborg Universitet, og herefter som it-nørd ved Utzon Center. Imens var Nanna gymnasielærer på diverse vikariater.

I januar 2019 sprang vi fra arbejdsmarkedet da vi var stressede. Vi flyttede ned til Nannas mor i Herning kommune, og gik på kontanthjælp.

Topp Fotografi

I november 2019 besluttede vi os for at få et studie til Kaspers fotografi-arbejde, han havde hygget sig med på sidelinjen siden, ja, altid.

Vi startede med gratis fotosessions i hele december, for ligesom at gøre Ikast opmærksom på, at vi var her. Og der gik ikke mange dage før vi fandt ud af, at Ikasts egen fotograf slet ikke var der mere, og at det var os, man kom til nu. Fedt! Men skulle vi være bekymret for selv at gå konkurs?

I december 2019 stoppede al økonomisk støtte vi havde fået op til nu fra systemet af. For hvis man kan have åbningstider på sin virksomhed, så tjener man automatisk til 2 fuldtidslønninger – ikke sandt? Det tror de i hvert fald, så må vi jo arbejde på at give dem ret.

Vi havde skam søgt deltidsjobs i området, men intet passede til os, så vi måtte og ville rigtig gerne gå all in på Topp Fotografi.

Dette affødte flere kreative processer som bl.a. ledte frem til FACELESS – common beauty.